Cursos d'alemany

MARCA LA DIFERÈNCIA! FÉS ALEAMANY AMB PROFESSORA NADIUA!

Vols que el teu fill/a comenci a estudiar alemany? Necessites aquesta llengua per la teva feina? Vols aprendre l’alemany com a hobby? T’oferim cursos a la teva mida.

Per a més informació, també pots posar-te en contacte amb nosaltres:

Per què fer alemany amb nosaltres?

Som una acadèmia amb 40 anys d’experiència. Durant aquest temps hem anat desenvolupant una metodologia pròpia en l’aprenentatge i consolidació de llengües estrangeres. Tots els cursos que oferim en alemany segueixen la mateixa metodologia i el mateix sistema d’avaluació que els cursos d’anglès. Les activitats que oferim per als cursos infantils durant el curs també s’inclouen per als estudiants d’alemany. A més a més, si estudies anglès i alemany amb nosaltres et podràs beneficiar de DESCOMPTES ESPECIALS.

Per què estudiar alemany?

A continuació, et mostrem alguns dels motius pels quals et pot interessar aprendre alemany:

PER A LA VIDA LABORAL

Alemanya és la primera potència europea a nivell econòmic i cada vegada hi ha més empreses alemanyes que s’instal·len al nostre país. És per això que tenir un bon nivell d’alemany és molt necessari a nivell empresarial.

PER CONÈIXER UNA NOVA LLENGUA

Actualment vivim en una societat en la qual l’aprenentatge de noves llengües no és  només recomanable sinó que és imprescindible. L’anglès ha esdevingut la llengua de referència a nivell mundial ja des de fa molt temps i ho continuarà essent, sense cap mena de dubte, en els propers anys.  La diferència és que abans saber anglès marcava la diferència; ara és imprescindible. És per això que cal ampliar horitzons i obrir-se amb noves llengües. Després de l’anglès, l’alemany és la llengua més estesa a la xarxa i també en el món científic.

PER ESTUDIAR

Alemanya és referent mundial a nivell d’investigació. A dia d’avui, són molts els estudiants universitaris que decideixen fer part de la carrera o un màster en països de parla alemanya.

PER ANAR A TREBALLAR A FORA

Molts joves llicenciats catalans van a buscar feina a països com Alemanya, Austria o Suïssa, on la taxa d’atur és molt baixa. En tots aquests països és necessari tenir un nivell alt d’alemany i no és fàcil aconseguir-lo amb un intensiu setmanes abans. És per això que cal un procés d’aprenentatge per tal d’assimilar una llengua considerada difícil.

bt_bb_section_top_section_coverage_image