CA BlogOur Blog

Benvinguts al CA Blog. Aquí hi trobaràs un recull d'informació d'actualitat perquè t'informis de novetats i del què passa a la nostra escola.
https://calanguages.com/wp-content/uploads/2019/04/single_course_girl.png
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CA BlogSt. Patrick's Day

St.Patrick és el patró d'Irlanda. Va néixer al Regne Unit però durant la seva joventut va ser segrestat i portat a Irlanda on, anys més tard, va "cristianitzar" l'illa. Per aquest motiu el van fer patró i es celebra cada any el dia 17 de març, dia que es creu que va morir (385-461).
Avui en dia, el dia de St. Patrick es celebra a diversos llocs del món i, en especial, a Irlanda i Estats Units, on hi van emigrar molts irlandesos. Les celebracions inclouen desfilades pels carrers, música irlandesa, i vestimenta verda amb molts "shamrocks", el trèvol, símbol nacional d'Irlanda. Una de les activitats més famoses té lloc a Chicago, on tenyeixen el riu de color verd en honor a la cultura irlandesa, molt arrelada a la ciutat.
St.Patrick's Day
St. Patrick's Day
St.Patrick's Day
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Exàmens de Cambridge - Estiu 2021

Durant el mes de juny i juliol molts dels nostres alumnes s'han examinat d'exàmens oficials de la Universitat de Cambridge. En diferents dies hem realitzat els següents exàmens:

-Young Learners: Starters, Movers i Flyers.

-Teenagers and Adults: KET (A2), PET (B1), FCE (B2), CAE (C1) i CPE (C2).

Els exàmens de Cambridge no només et permeten obtenir un títol oficial reconegut arreu del món, sinó que també t'ajuden a aprendre l'anglès mitjançant unes tècniques específiques en les quatre disciplines: Speaking, Reading and Use of English, Listening i Writing.

Els estudiants més joves poden examinar-se dels Young Learners, els quals no s'aprova ni es suspèn, sinó que s'aconsegueixen escuts. A més, els tipus d'exercicis són molt dinàmics i pràctics. És una manera de motivar els estudiants de ben petits i a la vegada d'aprendre la base de les tècniques que necessitaran en un futur per fer els exàmens de nivell més avançat,

Anglès Ripoll Cambridge Exams
Ripoll
Exàmens de Cambridge
Examen Cambridge Ripoll
Ripoll
Ripoll
CA Languages