Activitats

Durant el curs acadèmic realitzem un seguit d’activitats dirigides als més joves. Aquestes activitats (HALLOWEEN, CHRISTMAS FESTIVAL i EASTER PARTY) s’han anat consolidant amb el temps i ja formen part de la filosofia d’aprenentatge pròpia del nostre centre.

Per concloure el curs, realitzem una excursió Port Aventura.

Per privacitat, totes les fotografies es mostren amb baixa qualitat i marca d’aigua. Si voleu una còpia de la fotografia original, només cal que preneu nota del número de fotografia/es i ompliu el formulari que trobareu a la part inferior de la pàgina (cal ser alumne del centre).

Halloween

Halloween és una tradicional celebració heretada de les celebracions d’origen celta, i que ràpidament s’ha estès arreu del món, però sobretot als països anglosaxons.

Al CA Languages ja fa més de 40 anys que celebrem aquesta festivitat, abans, fins i tot, que s’arrelés a les nostres terres. A la festa de Halloween, tots els alumnes que ho desitgin poden venir disfressats d’algun tema relacionat amb la festivitat. Durant tota la tarda, els més petits realitzen jocs i els més grans uns gimcana pel poble. Tampoc hi pot faltar la tradicional competició de carabasses, així que animem a tots els alumnes a participar-hi. Només cal aconseguir una carabassa, buidar-la i posar imaginació per transformar-la. La guanyadora surt de la votació entre tots els alumnes que assisteixen a la festa. Finalment, acabem la celebració amb un berenar a base de castanyes i un detall per a tots els alumnes que hagin participat a la festa.

Christmas

Just abans de les vacances de nadal, per acomiadar el trimestre, els alumnes més joves ens preparen un seguit de representacions teatrals en anglès i alemany.

La cita és a un teatre municipal o a un espai gran i està obert a tothom. Durant tota la tarda, alumnes del centre mostren les seves habilitats damunt de l’escenari amb unes actuacions que han preparat prèviament durant les últimes setmanes de classe. D’aquesta manera, el que busquem és que l’alumne perdi la por a expressar-se en una llengua estrangera davant d’un públic. El fet que s’hagi d’aprendre un paper per després poder-lo representar és una eina molt positiva de motivació ja que, a part dels nervis inicials, els nens i nenes acabant passant-s’ho d’allò més bé actuant a sobre l’escenari.

Easter

Per donar la benvinguda a la Setmana Santa i acomiadar el segon trimestre, a CA Languages cada any celebrem la Easter Festival (Festa de Pasqua). En aquest celebració, ja típica de l’escola, els ous prenen el protagonisme i són l’eix central de la festa. Amb ells fem tot tipus de jocs i la tradicional competició de decoració. Els alumnes mostren als familiars i amics els projectes que han realitzat durant els últims dies a classe en format de gravacions en vídeoprojectes impresos i titelles.

Excursió de final de curs

Port Aventura CA

Port Aventura CA

Per finalitzar el curs, cada any organitzem activitats lúdiques per donar la benvinguda a l’estiu. Una de les activitats típiques opcionals és anar d’excursió a Port Aventura. T’agraden les emocions?

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image